FEDESSA Conference & Trade Show 2022

Programme

Below you will find the full programme for both days, Wednesday, 28 & Thursday, 29 September with timings, duration and session type.  Choose the day from the top and then click on a session title for more details.

Tuesday 27 September
10:30 - 15:30
Golf Session
  • 300 mins
  • Social event
15:30 - 17:30
Facility tour and wine tasting
  • 120 mins
  • Social event
Wednesday 28 September
08:00 - 09:00
Breakfast in the Trade Show
  • 60 mins
  • Refreshments
  • Trade Show
09:00 - 09:15
Opening
  • 15 mins
  • Session
  • Plenary Room
  • Speaker: Mark Durden-Smith, Event Host
09:15 - 10:15
Mind Your Business
  • 60 mins
  • Session
  • Plenary Room
  • Speaker: David Meade, Sponsored by Willbox
10:15 - 10:45
Survey Launch
  • 30 mins
  • Session
  • Plenary Room
  • Speaker: Rennie Schafer, CEO, FEDESSA & SSA UK
10:45 - 11:45
Morning Coffee in the Trade Show
  • 60 mins
  • Refreshments
  • Trade Show
11:45 - 12:30
Deliver website experiences that are engaging
  • 45 mins
  • Session
  • Plenary Room
  • Speaker: Hilary Mcguckin, Stora
12:30 - 13:15
Personalising your web offer
  • 45 mins
  • Session
  • Plenary Room
  • Speaker: Michael Dogger, R6 Digital
13:15 - 15:00
Lunch in the Trade Show
  • 105 mins
  • Refreshments
  • Trade Show
15:00 - 16:15
How Social Media can work for your business
  • 75 mins
  • Session
  • Speaker: Andrew Miles Davis, Sponsored by CSC Industries
16:15 - 16:45
Afternoon Tea in the Trade Show
  • 30 mins
  • Refreshments
  • Trade Show
16:45 - 17:45
Global Political picture and how it will impact self storage
  • 60 mins
  • Session
  • Plenary Room
  • Speaker: John Hulsman, John C. Hulsman Enterprises
17:45 - 18:45
Drinks in the Trade Show
  • 60 mins
  • Dinner
  • Trade Show
19:00 - 22:30
Networking Dinner
  • 210 mins
  • Dinner
  • Lakeside
Thursday 29 September
08:00 - 09:00
Breakfast with the Stars
  • 60 mins
  • Refreshments
  • Plenary Room
09:00 - 09:45
New technologies and the challenges of the 21st century.
  • 45 mins
  • Session
  • Plenary Room
  • Speaker: Isabel Aguilera, Former CEO of Google Iberia
09:45 - 10:30
Marketing to grow the market
  • 45 mins
  • Session
  • Plenary Room
  • Speaker: Tom Pinsent, Mamapool
10:30 - 11:00
Morning Coffee in the Trade Show
  • 30 mins
  • Refreshments
  • Trade Show
11:00 - 11:45
Environmental initiatives panel
  • 45 mins
  • Panel
  • Plenary Room
11:45 - 12:15
Learning from mistakes in self storage
  • 30 mins
  • Session
  • Plenary Room
  • Speaker: Carl Touhey, Performance Self Storage Group
12:45 - 14:30
Lunch in the Trade Show
  • 105 mins
  • Refreshments
  • Trade Show
14:30 - 15:15
15:15 - 16:15
From South Africa to Europe, building a storage empire
  • 60 mins
  • Session
  • Plenary Room
  • Speaker: Gavin Lucas, CEO, Stor-Age Property REIT
16:15 - 16:30
Closing
  • 15 mins
  • Session
  • Plenary Room
  • Speaker: Mark Durden-Smith, Event Host
19:00 - 19:30
Awards Dinner Drinks
  • 30 mins
  • Dinner
  • Plenary Room
19:30 - 23:30
Awards Dinner
  • 240 mins
  • Dinner
  • Plenary Room

 

all sponsors.jpg